Se første glimt fra italienske «Skam»

«Skam» i utlandet
Se første glimt fra italienske «Skam»
Dette er status for de utenlandske versjonene av NRK-suksessen.
(Dagbladet): Kort tid etter at norske «Skam» satte punktum i fjor vår, ble det kjent at en rekke land har kjøpt rettighetene til serien, og skal lage sine egne versjoner.

Frankrike var kjappest ute, og i februar slapp France 4 det første klippet med «gjengén alliance»: Manon, Imane, Daphné, Emma og Alexia.

Se trailer i videovinduet øverst i saken!
«Skam Italia» er skapt av Timvision og Cross Productions. Første klipp slippes fredag 23. mars på seriens hjemmeside.

Regissør og manusforfatter Ludovico Bessegato forteller Dagbladet at karakterene Sana og Eva beholder sine opprinnelige navn i den italienske versjonen, mens Noora har blitt til Eleonora, Vilde er Silvia og Chris er Federica.


«SKAM»: «Skam» tok verden med storm, og en rekke land har planlagt å gjenskape serien. Slik er den franske traileren. Video: NTB Scanpix, France Télévisions
Spiller inn i sommer
I Nederland er rikskringkasteren NTR i full gang med å gjøre sin egen vri på «Skam».

Pressekontakt Karlijn Vos i NTR opplyser at de er midt i casting-prosessen, samtidig som de skriver manus til serien.

- Vi kommer til å spille inn serien i sommer. Publiseringen starter i høst, men jeg kan ikke avsløre den eksakte datoen, sier Vos til Dagbladet.

I Spania er det Movistar+ som tar «Skam»-ansvar. Pressekontakt Eva Soto Gómez forteller at prosessen ikke er kommet så langt.

- Prosjektet er fortsatt på preproduksjon-stadiet, og castingen er ikke i gang ennå, sier Gómez, som anslår at serien vil komme i løpet av andre halvdel av 2018.Like Us On Facebook

Se første glimt fra italienske «Skam» Se første glimt fra italienske «Skam» Reviewed by Raam Iyer on March 11, 2018 Rating: 5

No comments

Recent Posts

Fashion