Fra «Skam» til egen NRK-podkast

Ulrikke Falch (21) har premiere på «Ulrikkes univers» 5. april.

(Dagbladet): I morgen leder skuespiller Ulrikke Falch første episode av sin nye NRK-podkast, «Ulrikkes univers», melder NRK i en pressemelding onsdag.

- Podkasten er motivert av nysgjerrighet og undring, med utgangspunkt i mine egne erfaringer. Det er en veldig ærlig og nær podkast, som involverer mennesker i livet mitt og problemstillinger jeg lurer på, sier 21-åringen.

PODKAST PREMIERE: Ulrikke Falch skal i ti podkastepisoder framover tematisere eget liv og erfaringer. .
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix


Falch slo gjennom som karakteren Vilde i «Skam», og har også markert seg i samfunnsdebatten, særlig går hun hardt ut mot kroppspress. Tidligere i år trakk hun seg fra Vixen Influencer Awards fordi hun mente at utdelingen fremmer et for usunt fokus på kropp og utseende.

- Ulrikke Falch er blitt en viktig stemme, og vi tror at hun kan bidra til at unge mennesker vil forstår seg selv og andre bedre, sier redaksjonsleder i NRK P3, Trine Sollie, til Dagbladet.

- Hun har meningers mot og en evne og vilje til å være personlig, ekte og sårbar. Kombinert med en oppriktig nysgjerrighet, mener vi hun er et godt valg, fortsetter hun.

​Første episode av «Ulrikkes univers» handler om hennes eget sinne. Den ti episoder lange podkastserien tar utgangspunkt i eget liv og erfaringer, forteller Falch i pressemeldingen.

- Det er først og fremst en sårbar podkast, men jeg håper at det kan inspirere til samtaler og konfrontasjoner i lytternes egne liv.

Gjestene i programmet blir mennesker Falch beundrer, nære venner, familiemedlemmer, ekskjæreste, eksperter og filosofer, skriver NRK.

Fra «Skam» til egen NRK-podkast Fra «Skam» til egen NRK-podkast Reviewed by Raam Iyer on April 09, 2018 Rating: 5

No comments

Recent Posts

Fashion